Adventure en relax!!
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
19 Maart 2007 | Australië, Cairns
Afijn, aangekomen met het vliegtuig in Cairns zijn we naar Kuranda gegaan. Kuranda is een plaatsje boven in een regenwoud waar ik eem koalaatje heb geknuffeld!! :) Daarna met de sky-rail van 7,5 kilometer lang weer terug naar beneden wat 1,5 uur in beslag nam.
De tweede dag op naar het great barreer rif. De highlight van cairns. Op een grote catamaran zijn we in 2 uur naar het reef gevaren. ( niet aan te raden voor mensen die snel zeeziek zijn!) Onderweg geinstrueerd over snorkelen en duiken. Het reef is fantastisch mooi, zijn veel mooie vissen (zoals de kleine nemo) en er zwemmen zelfs veel schildpadden! We hebben er uiteindelijk ongeveer een uurtje of drie mogen rondsnorkelen. 's avonds zijn we naar de nachtmarkt van Cairns geweest en met de groep wezen dineren en stappen. Het stapen was heel gezellig maar de ozzies hebben wel een heel aparte manier van dansen, haha...
Vandaag ben ik wezen een dag wezen wild-water-raften op de Tully river. Ben gelukkig niet uit de boot gevallen maar heb wel een stukje in m'n life-jacket door de rivier gezwommen.
Morgen gaan we dan eindelijk naar de mooie witte stranden... Finally, even een aantal dagen lekker helemaal relaxen en genieten!
xxx Astridje
19 Maart 2007 - 11:26
Cees:
Relax and Enjoy
Thnx en leer jij mij hoe die Ozzies dansen. Volgens mij kan ik dat ook wel zo leren. -
19 Maart 2007 - 11:30
Frieda:
hoi astrid. zo te lezen was je dag nog aardig vol met spannende uitstepjes. nu op naar het paradijs en een beetje relaxen.groetjes en xxxjes frieda. -
19 Maart 2007 - 12:25
Sander S.:
Hai Astrid,
Jij zit ook echt niet stil daar, he! Echt mooi al die verhalen. :) Je zal nu ook wel toe zijn aan een paar dagen vakantie tijdens je vakantie.
Blij om te horen dat je het naar je zin hebt daar, in ieder geval. Ben wel heel benieuwd naar alle foto's ondertussen! We gaan een keertje afspreken als je terug bent, he.
Veel plezier nog daar. Kusjes uit Eindhoven!
Sander -
19 Maart 2007 - 16:37
Miranda:
Vervelend zeg.....een paar dagen relaxen op witte stranden met zo'n 30 graden....heel vervelend allemaal!
Trouwens, de hele reis klinkt erg naar....
Heel veel sterkte dan maar he!
Groetjes Eemnes -
20 Maart 2007 - 13:22
Lia Van IJ:
Hoi Astrudje
Ik merk wel dat je nog geen heimwee hebt naar ons kikkerlandje,blijf een beetje op de hoogte via je mammie in de AH.Nog veel plezier en de groetjes van Gerard -
20 Maart 2007 - 19:05
Bernadette:
Hoi Astrid,
wat schrijf je je verhalen super aanstekelijk op ben nu wel heel benieuwd hoe het daar is. Geniet er nog maar even van. Hier is het ondertussen weer regen,hagel en sneeuw. Tot snel.
Liefs Bernadette -
21 Maart 2007 - 18:31
Remco:
Great Barrier Reef... so jealous...
Is er nog een plek vrij?
Ik pas in een skibox.
Maandag sneeuwde het hier, toch niet de zon meegenomen? ;)
X Remco -
24 Maart 2007 - 17:11
Sander:
goed bezig meisie!
enjoy!
hier lekker druk en koud:)
kus -
25 Maart 2007 - 16:16
Tim:
hee hee
super gave verhalen zeg!!
echt cool dat je dit meemaakt..
waarschijnlijk zie ik je snel weer..
kus tim