Byron Bay - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Astrid Nieuwenhuizen - WaarBenJij.nu Byron Bay - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Astrid Nieuwenhuizen - WaarBenJij.nu

Byron Bay

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid

28 Maart 2007 | Australië, Byron Bay

G'day live from Byron Bay ;)

Sufers paradise vond ik al gaaf, maar byron bay is ook een paradijsje.

In sufers Paradise helaas weinig surfers gezien, maar.... al wel tientallen in Byron bay. (en voor de meiden; die surfers zien er niet verkeerd uit :D!!!)
Reden te meer om zelf ook te proberen me staande te houden op een surfplankje. Dus, morgen heb ik een halve dag surfles, joehoe!

Vrijdagmorgen vlieg ik vanaf de goldcoast naar sydney om iets meer van sydney te kunnen zien. Zondag zit mijn vakantie hier in Australië er weer! Ik zal proberen wat zon mee te nemen in m'n koffer en tot snel!

Liefs Astrid

• 28 Maart 2007 - 08:45

Cees:

Doe iedereen de groeten in Sydney.
    MVDH (zwemmer) haalde er vandaag zilver op de 200m. Tevens lees ik in Nederland dat Australie te kampen heeft met een plaag ultra grote PADDEN die in 1936 zijn geimporteerd om kevertjes tegen te gaan.
    Be careful. Surf ze vandaag nog.
    Bye Bye.

Cees

• 28 Maart 2007 - 09:08

Priscilla :

Hee Astrid!

Succes met je surfles! Enne mocht het niet lukken kun je altijd nog surfers gaan kijken ;-)

Groetjes Priscilla

• 28 Maart 2007 - 10:41

Frieda:

Hoi astrid.Surfles lijkt me gaaf.Maak er een mooie surfdag van.Veel plezier in Sydney.Groetjes.

• 28 Maart 2007 - 10:59

Jeroen:

Veel plezier daar aan zee meid!!

maar toch ook wel leuk om je weer hier in olland te zien!

tot snel

X
    Jeroen

• 28 Maart 2007 - 22:09

Stefan:

heyhey,

succes met het surfen ennuh... leer je t mij ook als je terug bent :-P

geniet van je laatste dagen en maak er wat moois van...

zal wel blij zijn als je weer veilig in het pitokireske dorpje bruchem zit...

tot gauw,
    greetz Stefan

• 30 Maart 2007 - 09:13

Miranda:

Heee Astrid!

Je hebt toch wel wat foto's genomen van die surfers daar he???? Foto's van de prachtige natuur daar zijn natuurlik ook leuk maar ehhh......

Hier begint de zon nu een klein beetje door te komen, tenminste...hij doet z'n best, een beetje zon vanuit Australie zal dus niet gek zijn.

Geniet nog lekker van die laatste paar dagen daar en alvast een hele goede reis weer terug naar Hollandia!!!!

Kus vanuit Eemnes

• 31 Maart 2007 - 00:21

Wj:

He Astrid,

Nog veel plezier de laatste anderhalve dag in Sydney en geniet nog even van het lekkere weer hier. Ik ben benieuwd naar de foto's!

wj

• 31 Maart 2007 - 16:32

Leontien:

Hoi Astrid,

Nog eventjes genieten en dan wens ik je een goede en probleemloze terugvlucht toe!!! En ik kijk uit naar je foto's!! Die kom je vast laten zien!
    Liefs Leontien
    (groetjes van Vincent)

• 03 April 2007 - 19:31

Remco:

Surfs up! Straks zien we Astrid in Januari een golven pakken aan Neerlandse kust ;)