Finally Down Under
Door: Astrid
Blijf op de hoogte en volg Astrid
03 Maart 2007 | Australië, Darwin
Na een voorspoedige reis vanaf Singapore ben ik veilig en wel aangekomen in Darwin. Aankomst op het vliegveld ging ook allemaal redelijk vlotjes en kreeg zelfs support van het grondpersoneel omdat ze zagen dat ik alleen reisde. Die hebben mij dan ook overal doorheengefietst zeg maar ;) Iedereen moest bij aankomst namelijk zijn hele koffer leegmaken, een hele lijst aan vragen beantwoorden en ga zo maar door. Check-check-dubbel check! :D
Bij aankomst in de Hostal had ik direct een kamer. enfin, Astrid gaat op zoek waar ze mag gaan slapen... breek ik m'n nek over de zooi daar in die kamer!!! Niet te geloven. En daarbij ook nog eens vijf sjaggie gezichtjes omdat ik die meiden hun nachtrust verstoor omdat ze net thuis waren.
Inmiddels heb ik m'n eigen hoekje gecreeerd en vind ik mijn weg wel.
Nadenkend over de tour die maandag start kwam ik een meisje uit Engeland tegen die dezelfde tour gaat maken. Dus we gaan vanavond samen op pad: een happie eten en daarna partying.
Verder regent het hier pijpestelen maar is het toch 36 graden... Best een gek gevoel met je korte broek en bikini aan door de regen heen.
You will hear from me asap ;)
Liefs Astrid
03 Maart 2007 - 09:33
Cees:
Tof meisj, have fun! -
03 Maart 2007 - 09:34
Arnoud:
Heeeej,
Leuk joh, is alles toch goed gekomen! En nu wordt t natuurlijk ff rekening houden met mekaar in zo'n hostel ;). Daar weet jij toch wel raad mee? :P Leuk dat je al een reismaatje hebt. Dat zal de resi vast aangenamer maken.
Ik wacht op je volgende bericht!
X Arnoud -
03 Maart 2007 - 10:50
Jeroentje:
Haha
tja das een kenmerk van hostels he
Maar klinkt zeker wel leuk!!
X -
03 Maart 2007 - 11:35
Suus:
Hee,
Gelukkig dat je uiteindelijk bent aankomen :)
En leuk dat je al iemand hebt ontmoet!
Veel plezier nog he!
XX Suus -
03 Maart 2007 - 12:25
John:
Hey astrid,
Wat zul je blij zijn dat t toch is goedgekomen. ik in ieder geval wel. Heb je nog iets van frankfurt kunnen bekijken? Ook wel erg leuk dat je al een reisgenootje ben tegengekomen. Hopelijk klikt het een beetje!
Veel plezier nog! -
03 Maart 2007 - 12:39
Leontien:
Zo zo 36 graden! Doe maar luxe!Nee hoor hartstikke leuk voor je! en het is ook fijn om een reisgenootje tegen te komen waar het mee klikt!
Veel plezier en ik kijk uit naar je volgende berichtje!
Liefs Leontien -
03 Maart 2007 - 16:18
Miranda:
Have fun!!!! -
03 Maart 2007 - 17:15
Lisanne:
Fijn dat je bent aangekomen en nu lekker gaan genieten. -
05 Maart 2007 - 18:58
Jurgen :
hoihoi
Zo te zien heb je het goed naar je zin daar. En leuk dat je al zo snel een reis maatje hebt maar goed hie is het nu ook stil op msn hahahaha....
Nog veel plezier en tot snel maar weer
groeten jurgen
07 Maart 2007 - 08:03
Evert En Willy:
Wij willen je een heel fijne tijd toewensen.
Blijf je volgen zo als altijd
gr