The first days - Reisverslag uit Darwin, Australië van Astrid Nieuwenhuizen - WaarBenJij.nu The first days - Reisverslag uit Darwin, Australië van Astrid Nieuwenhuizen - WaarBenJij.nu

The first days

Door: Astrid

Blijf op de hoogte en volg Astrid

06 Maart 2007 | Australië, Darwin

De eerste dagen van de tour zitten er nu op!!! Helaas hebben we wat andere dingen gedaan dan gepland. Maar er zit weer goed weer aan te komen :) Doordat er hier op dit moment cyclonen zijn en er veel regen is, was kakadu national park gesloten. Erg jammer want dat is volgens de boekjes en foto's erg mooi. Als alternatief zijn we die dag naar een Wildlife park geweest waar zieke dieren worden opgevangen. Daar heb ik een kleine wallabee geaaid, erg schattig! Daarna zijn we naar een krokodillenfarm geweest, en zagen we hoe ze werden gevoerd... okee, krokodillen kunnen erg kwaad worden wanneer ze hun zin niet krijgen ;)

Vandaag konden we wel naar Litchfield National Park. Sommige wegen waren onbegaanbaar en afgezet en heeft de cycloon veel bomen en natuur verwoest. Wel zijn we in dat park naar 3 grote watervallen geweest! Super om te zien! Maar helaas pindakaas, we mochten er niet zwemmen. Door de vele regen zijn alle rivieren overstroomd en zitten er bij de watervallen krokodillen.
Verder hebben we een grote wandeling gemaakt door de mooie natuur!

Voor de rest gaat 't hier goed, ben al lekker verkleurd ;) en zijn we gister met de hele groep uitgeweest naar een karaokebar om elkaar wat beter te leren kennen.

Liefs Astrid

• 06 Maart 2007 - 08:16

Miranda:

Hoi Hoi,

Owww owww owww wat klinkt dat allemaal super gaaf!!!!
    Om jaloers op te worden, zeg maar.... wordt steeds nieuwsgieriger naar de foto's maar het duurt natuurlijk nog ff voor we die te zien krijgen. Geniet ervan he!!!!

Heel veel plezier nog, liefs Miranda en aanhang.

• 06 Maart 2007 - 10:10

Jeroen:

Hmm dan zit ik toch liever in de australische regen dan de hollandse :)

Maar klinkt super!

knuff! X

• 06 Maart 2007 - 18:04

Edje:

Zo te horen vermaak je je prima. Kunnen we niet ruilen:P

Het is hier ook de hele dag al ^%&$#weer geweest, maar dan met een paar graadjes minder.

Ik ben ook zeer benieuwd naar je kiekjes.

Nog veel Plezier. Groetjes

• 06 Maart 2007 - 19:26

Friet:

Leuk verhaal. Volgen via Google earth jouw tocht.
    Liefs
    Friet -met

• 06 Maart 2007 - 20:35

Leontien:

Leuk!!!
    Klink niet vervelend die reis van jou! Ondanks de schemawijziging heb je volgens mij een mooi programma!
    Hoe is de samenstelling qua leeftijd? Hoog grijs-gehalte, of een mix van leeftijden?
    Ben benieuwd!
    Liefs Leontien

• 06 Maart 2007 - 23:33

Alex:

Kun je de foto op deze pagina alvast vervangen voor een waarop je al een kleurtje hebt?

• 07 Maart 2007 - 19:19

Tim:

hee astridje..
    zo te horen gaat alles goed daar en zie je veel leuke dingen..
    wees blij met t weer daar, want hier is t rot weer...:(
    spreek je snel weer..
    groetjes Tim

• 08 Maart 2007 - 21:23

Sander:

he meid!
    jammer van vertraging op de heenreis, maar de overige berichten klinken erg goed:)!
    have fun

kus

• 24 Maart 2007 - 19:01

Bassie Je Lieffiie:

hst ie meid? heb je het naar je zin? geweldig daar zeker? ik hoop je snel te zien oke! fijne dagen grt xxx